scholars logo. Το δίκτυο των εκπαιδευτικών

210 95 90 786

Blog (ή ιστολόγιο)

Μια καρδιά από χέρια που συμβολίζει ένα Blog υποστήριξης και ανταλλαγής απόψεων

Το blog (ή ιστολόγιο) του σχολείου μας είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα μας όπου οι μαθητές και οι δασκάλοι τους, δημοσιεύουν τακτικά εργασίες, άρθρα και άλλο ενδιαφέρον περιεχόμενο που θα ετοιμάζουμε μέσα στο εκπαιδευτικό έτος.

  • Ο ρόλος του blog για εμάς είναι να γίνει πηγή έμπνευσης τόσο για τους μαθητές μας όσο και για άλλους αναγνώστες που θα ενδιαφερθούν να μας διαβάζουν.
  • Η γλώσσα του blog θα είναι η αγγλική με στόχο να καλλιεργήσουν ακόμα περισσότερο τις ικανότητές τους στην γραφή της γλώσσας που διδάσκονται.
  • Θέλουμε οι μαθητές μας να ενθαρρυνθούν να εκφράσουν τις ιδέες, τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τη δημιουργικότητά τους μέσω κειμένου, φωτογραφιών, βίντεο, ήχου κ.λπ.
  • Να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες, ταξίδια, απόψεις και ιστορίες κάνοντας χρήση των αγγλικών που μαθαίνουν κοντά μας.
  • Φιλοδοξούμε ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον από τους αναγνώστες και θα δημιουργηθεί μια κοινότητα ανταλλαγής απόψεων και ιδεών γύρω από τα κοινά θέματα ή ενδιαφέροντα που θα καλύπτουν οι μαθητές μας με δική τους πρωτοβουλία.

Σύντομα θα είναι σε λειτουργία η σελίδα μας!

Scroll to Top