Ποιοί Είμαστε

/Ποιοί Είμαστε
Ποιοί Είμαστε 2017-09-08T12:59:06+00:00

Είμαστε το «Δίκτυο των Εκπαιδευτικών!»

Το Δίκτυό μας «The Scholars group», αποτελείται  αποκλειστικά από Κέντρα με Ιδιοκτήτες/Διευθυντές Σπουδών που είναι οι ίδιοι εκπαιδευτικοί. Η εμπειρία δεκαετιών που διαθέτουμε, η συνέπειαη τεχνογνωσίαη αποτελεσματικότητα και η υψηλή ποιότητα των παρεχομένων εκπαιδευτικών υπηρεσιών αποτελεί και το συγκριτικό πλεονέκτημα του Δικτύου…

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “The Scholars Group – Konstantos δραστηριοποιείται στο χώρο των ξενόγλωσσων σπουδών από το 1984. Τα ιδρυτικά μέλη Κώστας & Μαρία Κωνστάντου μετά από πολλά χρόνια εκπαίδευσης και διαβίωσης στην Αυστραλία, αποφάσισαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην πατρίδα τους. Φέρνοντας λοιπόν και ακολουθώντας τις καινοτόμες ιδέες και μεθόδους που γνώρισαν και δούλεψαν εκεί, δημιούργησαν ένα οργανωμένο φροντιστήριο που μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις εκπαιδευτικές συνθήκες. Τα πολλά χρόνια λειτουργίας και εμπειρίας καθώς επίσης οι εκατοντάδες σπουδαστές που έχουν αποφοιτήσει από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “The Scholars Group – Konstantos μπορούν να διαβεβαιώσουν την πείρα και τη σωστή εκπαίδευση των φροντιστηρίων.

Η ανάγκη για ποιοτικές υπηρεσίες στην ξενόγλωσση εκπαίδευση των παιδιών, η οποία γίνεται όλο και πιο επιτακτική, καθώς και η ανάγκη τους να αρχίσουν ξένες γλώσσες από πολύ μικρές ηλικίες και με σωστές βάσεις, μας οδήγησε στην απόφαση να διευρύνουμε τον κύκλο των προσφερόμενων υπηρεσιών μας και σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Παράλληλα λοιπόν με την τόσο επιτυχημένη πορεία μας στην εκπαίδευση ενηλίκων, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών “The Scholars Group – Konstantosεκπαιδεύει τα παιδιά των πρώην ενήλικων σπουδαστών μας στον Α’ όροφο του ιδίου κτιρίου στην Ελ. Βενιζέλου 104 στην Καλλιθέα. Αυτός ο νέος χώρος διαμορφώθηκε ειδικά για την εκπαίδευση μικρών μαθητών. Με την εφαρμογή και της Οπτικοακουστικής Μεθόδου Διδασκαλίας (Scholars System), διδάσκουν εξειδικευμένοι καθηγητές με μητρική γλώσσα τη διδαχθείσα γλώσσα (Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά).

Ανθρώπινο δυναμικό

Το εκπαιδευτικό μας αποτέλεσμα κατοχυρώνεται από την συντονισμένη προσπάθεια  διδακτικού και διοικητικού προσωπικού, η επιλογή του οποίου γίνεται με υψηλά κριτήρια. Το διδακτικό μας προσωπικό είναι έμπειρο, καταρτισμένο, πιστοποιημένο αλλά πάνω από όλα διαρκώς ενημερωμένο στις πλέον σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους. Το προσωπικό αποτελείται από εκπαιδευτικούς με μητρική τη διδασκόμενη ξένη γλώσσα. Ενώ, βασικό κριτήριο για την συνεργασία είναι η αγάπη για τους σπουδαστές, η προσήνεια και η προθυμία να εργαστούν με σεβασμό στην διαφορετικότητα του κάθε μαθητή. Επιπλέον, η τακτική συμμετοχή των διδασκόντων σε σεμινάρια στηρίζει, ανανεώνει και εμπλουτίζει την πάγια γνώση τους.

Μέρος της φιλοσοφίας μας στα Scholar’s group είναι οι μακρόχρονες συνεργασίες που ευνοούν τον καλό συντονισμό και ενισχύουν την αποτελεσματικότητα.