Αρχική 2019-09-04T08:58:34+00:00

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί σπουδαστές,

Εδώ και 33 χρόνια δραστηριοποιούμαστε στο χώρο μας και ξεχωρίζουμε γιατί προσφέρουμε ένα φιλικό και αξιόπιστο μαθησιακό περιβάλλον σε παιδιά και ενήλικες που επιθυμούν να μάθουν ή να βελτιώσουν μια ξένη γλώσσα.

Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου γνώση από έμπειρους καταρτισμένους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται γνήσια, αγαπούν και σέβονται τις ανάγκες και την προσωπικότητα του κάθε μαθητή. Προτεραιότητά μας, είναι μια βαθιά και βιωματική προσέγγιση στην διδασκόμενη γλώσσα που ξεπερνά τα όρια της σχολικής τάξης.

Οι μαθητές μας μαθαίνουν να μιλούν, να εκφράζονται, να διατυπώνουν ερωτήσεις και να σκέφτονται κριτικά σε μια διαφορετική γλώσσα. Μαθαίνουν να συνεργάζονται και να επικοινωνούν με άλλους διαμέσου ενός νέου γλωσσικού κώδικα, τόσο εντός όσο και εκτός της σχολικής τάξης. Η γνώση είναι δύναμη. Εμπιστευτείτε εμάς αν θέλετε να κατακτήσετε την δύναμη μιας γλώσσας καλλιεργώντας συστηματικά τις δικές σας δυνάμεις.

The Scholars Group

Νέα & Άρθρα

1809, 2020

Μην χάνετε στιγμή!

18 Σεπτεμβρίου 2020|

Η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσουν το πρόγραμμα Aloha Mental Arithmetic είναι η ηλικία [...]

Προσφορές

Στα Scholars Konstantos κρατάμε σταθερές τις πολύτιμες αξίες
που συντελούν στη γνώση.

Είμαστε υπερήφανοι καθώς με το άρτιο & πλήρως ενημερωμένο σε νέες τεχνικές και μεθόδους διδασκαλίας ανθρώπινο δυναμικό μας, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για τα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας μας, παραμένοντας πιστοί στο λειτούργημα που ασκούμε.