Ποιοί Είμαστε

/Ποιοί Είμαστε
Ποιοί Είμαστε 2018-07-02T15:57:50+00:00

Ανθρώπινο δυναμικό

Διευθύντρια Σπουδών

ΤΖΕΣΣΙΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥ

Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α) και κάτοχος Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού τίτλου του Ε.Κ.Π.Α και του Certificate of Proficiency του Πανεπιστημίου Michigan Αμερικής, με εμπειρία στη διδασκαλία μαθημάτων Μέσης Εκπαίδευσης και στην προετοιμασία μαθητών ΣΤ΄ Δημοτικού για την εισαγωγή τους στα πρότυπα Γυμνάσια.


Καθηγητές

Οι καθηγητές μας με εφόδια την πολυετή φροντιστηριακή πείρα τους, την αγάπη και τον σεβασμό για τη δουλειά τους λειτουργούν με γνώμονα την επιτυχία των μαθητών. Το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας των καθηγητών μας, η ποιότητα των μαθητών μας, η κοινή προσπάθεια και η άριστη συνεργασία με σκοπό την επίτευξη του στόχου τους, μας εξυψώνουν στη συνείδηση μαθητών και γονιών και μας διατηρούν στην κορυφή.

Το προσωπικό του φροντιστηρίου αποτελούν καθηγητές όλων των ειδικοτήτων με μεγάλη διδακτική πείρα, ενθουσιασμό και ενεργητικότητα, οι οποίοι  διαπνέονται από σύγχρονες εκπαιδευτικές αντιλήψεις ενώ παράλληλα ενημερώνονται και επιμορφώνονται συνεχώς, ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα στο εκπαιδευτικό τους έργο. Δείχνουν προσωπικό ενδιαφέρον για κάθε μαθητή και στέκονται δίπλα του, αρωγοί στις προσπάθειές του.

Οι στόχοι μας

Στο φροντιστήριο μας η επιτυχία και η εκπλήρωση των στόχων των μαθητών είναι η προτεραιότητα μας. Γι’ αυτό και συνδυάζουμε άριστα τους στόχους με τα αποτελέσματα, το όραμα με την επιτυχία, τον προγραμματισμό με το έργο, τις γνώσεις με την εμπειρία και την πληθώρα γνώσεων με τη λεπτομέρεια.

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συνεχούς και κοπιαστικής προσπάθειας, οργάνωσης, συνέπειας και συνέχειας.

Περιβάλλον

  • Μοντέρνο, κλιματιζόμενο, νεανικό και οργανωμένο περιβάλλον.

  • Δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους μας.

  • Ελεύθερη πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στο διαδίκτυο με ADSL ταχύτητες.

  • Μεγάλη αίθουσα αναμονής με μουσική, τηλεόραση LCD και ενημερωτικά έντυπα.