Αποκλειστικό εκπαιδευτικό υλικό

/Αποκλειστικό εκπαιδευτικό υλικό
Αποκλειστικό εκπαιδευτικό υλικό 2017-09-20T17:05:55+00:00

Η προετοιμασία των μαθητών μας για την εισαγωγή τους στα Πρότυπα Σχολεία βασίζεται στην εκπαιδευτική διαδικασία “ΕΠΙΛΕΓΩ ΠΡΟΤΥΠΟ”, η οποία έχει βοηθήσει πολλούς μαθητές να εισαχθούν στα Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια.

Με αποκλειστικό εκπαιδευτικό υλικό που ανανεώνεται διαρκώς και είναι στοχευμένο στις συγκεκριμένες εξετάσεις καθώς περιλαμβάνει ότι ακριβώς χρειάζεται ο μαθητής για να επιτύχει την εισαγωγή του!

1. Σειρά βιβλίωνΕΠΙΛΕΓΩ ΠΡΟΤΥΠΟ“, η οποία αποτελεί το απόλυτο βοήθημα για τους μαθητές.

2. Επιλέγω Edu Practise

Το Επιλέγω Edu Practise αποτελεί μια Σύγχρονη Εκπαιδευτική Πλατφόρμα εκμάθησης και εξάσκησης των Μαθηματικών και της Κατανόησης Κειμένου της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και της Α’ Γυμνασίου. Πρόκειται για μια Διαδικτυακή Εφαρμογή που περιέχει χιλιάδες ασκήσεις με την μορφή πολλαπλής επιλογής, διαχωρισμένες ανά κατηγορίες και ενότητες.

Η μοναδικότητα του Edu Practise έγκειται τόσο στην πληθώρα των ασκήσεων όσο και στην ύπαρξη ξεχωριστά του τρόπου επίλυσης της κάθε άσκησης (μεθοδολογία), πάντα με αναφορά στη θεωρία που περιλαμβάνεται στην εκάστοτε άσκηση . Ο κάθε υποψήφιος μπορεί σε πραγματικό χρόνο να επιλέξει συνδυαστικά τον αριθμό και την κατηγορία των ερωτήσεων – ασκήσεων και να δημιουργήσει το δικό του μοναδικό τεστ σε κάθε εφαρμογή του προγράμματος.