Αρχική 2019-09-04T16:08:45+00:00

Οι Σχολές Κωνστάντου, κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στο χώρο της εκπαίδευσης.

Επί 33 χρόνια στο χώρο της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης και από το 2014 στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης, βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε μαθητή ξεχωριστά δείχνοντας προσωπικό ενδιαφέρον για τις ανάγκες και τους στόχους του και με εργαλεία τις γνώσεις, την μεθοδικότητα και την προσωπική προσέγγιση εργαζόμαστε για την επιτυχία του.

Εδώ οι μαθητές νιώθουν ασφάλεια, σιγουριά και δύναμη. Μέσα σε ένα περιβάλλον σύγχρονο, άνετο και πρωτοποριακό η διδασκαλία γίνεται ευχάριστη διαδικασία και η σχέση καθηγητή – μαθητή καλλιεργείται σ’ ένα χώρο προσεκτικά σχεδιασμένο για τον σκοπό αυτό.

Τα ολιγομελή μας τμήματα από 5 έως 7 άτομα, δίνουν τη δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας και επαφής μεταξύ καθηγητή και μαθητή. Οι καθηγητές μας με τη συνεχή ενημέρωση, την επιμόρφωση και την πολύχρονη πείρα τους είναι σε θέση να προετοιμάσουν σωστά και υπεύθυνα τον μαθητή. Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας, άλλωστε, το αποδεικνύουν!

Edu Practise

Νέα / Ανακοινώσεις

1101, 2020

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ

11 Ιανουαρίου 2020|

Νέα τμήματα προετοιμασίας για τα πρότυπα σχολεία ξεκινάνε από τις 18 Ιανουαρίου 2020, στο φροντιστήριο μας! [...]

Προετοιμασία για τα Πρότυπα Σχολεία

Το φροντιστήριο μας εξειδικεύεται στην προετοιμασία μαθητών για την εισαγωγή τους στα Πρότυπα Γυμνάσια
(Ευαγγελική, Ιωνίδειο, Ανάβρυτα, Βαρβάκειο). Οι μαθητές μας προετοιμάζονται ώστε να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές εξετάσεις με αυτοπεποίθηση και κυρίως εφοδιασμένοι με γνώσεις!